Britanija: Bakica iz "čiste dosade" krala po dućanima

30 Jan 2014
2447 puta

Britanska baka, 76-godišnja June Humphreys, osuđena je na mjesec dana uvjetne zatvorske kazne jer je četiri godine u kontinuitetu krala po dućanima "iz čiste dosade, piše u 'The Sentinel'. 

Majka sedmero djece, krala je po supermarketima u županijama Staffordshire i Chesire. Naoružana kolicima za kupovinu, bakica je 'pelješila' dućane koji su poprilično udaljeni od mjesta stanovanja, a koristila je besplatnu autobusnu kartu za umirovljenike. 

Kako bi 'ubila vrijeme', bakica je hodočastila po raznim dućanima, a među njezinim 'ulovom' su bile zastupljene čokoladice, kava, alkohol, odjeća za bebe pa čak i pumpica za dojenje. 

Humphreys je priznala krivnju, a sud u sjevernom Staffordshireu ju je upozorio da to više ne čini, inače će završiti u zatvoru. Ona zna da to što je činila nije dobro. Glavni razlog je dosada, jer živi sama, objasnio je probacijski službenik.

Također je kazao da je kleptomanija usporediva s ovisnošću o heroinu. Baka mora platiti 45 funti sudskih troškova i 80 funti odštete za ukradenu robu.

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.