Italija: Kalabrijski mafijaši pucali u glavu trogodišnjeg dječaka

Još jedno mafijaško ubistvo na jugu Italije. Među žrtvama ovaj se put našlo i trogodišnje dijete.

Mafijaška ubistva rijetko kad šokiraju Italijane, no ovo posljednje potreslo je čitavu zemlju. Među žrtvama se našao i trogodišnji Nicola 'Coco' Campolongo kojem je iz neposredne blizine pucano u glavu. Ubijen je i njegov djed Giuseppe Iannicelli te djedov 27-godišnji prijatelj.

Njihova su tijela pronađena u izgorjelom Fiat Puntu nedaleko od grada Cosenze u talijanskoj pokrajini Calabriji. Cocov djed u trenutku ubistva nalazio se u kućnom pritvoru, a njegova 24-godišnja majka služi četiri godine zatvora zbog posjedovanja i prodaje droge.

Policija sumnja da iza ovog ubistva stoje članovi mafijaške obitelji 'Ndrangheta. 

-U svom dugogodišnjem stažu u kojem se bavim istraživanjem ubistava povezanih s organiziranim kriminalom, nikada nisam vidio ovako stravično ubistvo - rekao je glavni tužitelj Franco Giacomantonio za CNN.

Vijest o ovom ubistvu došla i je i do pape Franje koji ga je nazvao ubojstvom bez presedana i pozvao vjernike da se mole za dušu trogodišnjeg dječaka, prenosi Dnevnik.hr.

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.