Treći ženski odbojkaški turnir "SPORTZDK VOLLEYBALL OPEN" u Tešnju Istaknuto

10 Sep 2015
1047 puta

Ženski odbojkaški klub "Tešanj" i Udruženje "Sport Media" organizirat će 26. septembra u dvorani Sportsko-rekreacionog centra "Tešanj" ženski odbojkaški turnir pod nazivom "Sportzdk Tešanj 2015 Volleyball Open".

Na ovom pozivnom turniru nastupit će aktuelni prvak i osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, ŽOK "Bimal Jedinstvo" iz Brčkog, premijerligaši BiH OK "Kula Gradačac" iz Gradačca i UOK "BL Volley" iz Banje Luke, te domaćin ŽOK "Tešanj", član Prve lige FBiH. 

- Naš cilj je promocija i razvoj odbojkaškog sporta u BiH, posebno na području tešanjske regije gdje imamo odlične uslove i veliki broj zainteresovanih za bavljenje ovim u svijetu i kod nas sve popularnijim sportom. Očekujemo i veliki broj gledalaca iz svih krajeva BiH za koje vjerujemo da će uživati u potezima odbojkašica kojima će ovo biti posljednja provjera uoči početka sezone - kazao je predsjednik Organizacionog odbora Izet Mandžukić. 

Pobjednici prethodna dva "Sportzdk Volleyball Opena" bile su ekipe ŽOK "Igman" sa Ilidže i ŽOK "Bimal Jedinstvo" Brčko.

(Fena)  gk/ml

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.