Gračanica: Nogometaši "Bratstva" na pripremama na Vlašiću

Nogometaši Bratstva jutros su otputovali na pripreme na Vlašić. Na planini će se zadržati do ponedjeljka. Ekspediciju čini 30-ak članova, igrači, stručni štab i pomoćno osoblje.

U ekipi nema problema, svi igrači profesionalno ispunjavaju svoje obaveze. Na lakše povrede su se žalili Kadrić i Delić ali su i oni otputovali i očekuje se da bez problema odrade ovaj važan dio priprema.
Sa ekipom su otputovala i dosadašnja pojačanja. Osim golmana Mitrovića i napadača Šmigalovića, zadnja dva pojačanja su vezista, mladi Omer Jahić koji je stigao iz Zvijezde iz Gradačca te Muamer Nezić, odbrambeni igrač koji je stigao iz Slobode.
Prema riječima šefa struke Denisa Sadikovića, želja je da se ekipa pojača sa jednim kvalitetnim veznim igračem sa kojim bi bila završena igračka križaljka. Kako je kvalitetnih i iskusnih veznih igrača jako malo na tržištu, potraga još uvijek traje.
Dogovorene su i pripremne utakmice. Prva je planirana 5. februara protiv Zvijezde iz Gradačca a dogovoreni su i susreti sa premijerligaškim ekipama iz Bijeljine (Radnik) i Velike Obarske (Mladost).

(Radio Gračanica)

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.