Poštanski operateri u BiH najavili povećanje cijena usluga

08 Apr 2022
981 puta

Predstavnici uprava tri javna poštanska operatera (Hrvatske pošte Mostar, BH Pošte Sarajevo, Pošta Srpske Banja Luka) i Agencije za poštanski promet BiH sastali su se jučer u Mostaru gdje su, uz ostalo, razgovarali o uvjetima i cijenama pružanja univerzalnih poštanskih usluga.

Na radnom sastanku govorilo se o dosadašnjoj suradnji javnih poštanskih operatera vezano za zajedničke projekte, suradnji javnih poštanskih operatera i Agencije za poštanski promet, te o uvjetima i cijenama pružanja univerzalnih poštanskih usluga, priopćeno je iz Ureda za marketing i korporativne komunikacije HP Mostar.

Cijena za pružanje univerzalne poštanske usluge nije se mijenjala od 2013. godine., premda su troškovi pružanja usluga uslijed kumulirane inflacije kontinuirano rasli.

“Prema službenim podacima Centralne banke BiH procijenjena stopa inflacije samo u prvom polugodištu 2022. godine iznosi 9,2 posto, a uvažavajući složenu ekonomsku situaciju za očekivati je i rast u budućem razdoblju”, stoji u priopćenju.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.