Izbor sportiste ZDK 2013: Vlada ZDK generalni pokrovitelj Manifestacije Istaknuto

Proglašenje najuspješnijih sportista, sportskih radnika, trenera, klubova, sportskih nada, ali i nagrada za životno djelo u sportu, biće upriličeno krajem februara/veljače, a u suorganizaciji Naše riječi i Sportskog saveza ZDK.

Predsjednik Organizacionog odbora je premijer ZDK Munib Husejnagić, a Vlada našeg kantona je generalni pokrovitelj Manifestacije. Sredstva koja će Vlada izdvojiti su nedostatna za organizaciju kvalitetne Manifestacije, onakve kakvu zaslužuju sportisti našeg kantona na osnovu rezultata postignutih u prošloj godini, pa se očekuje da će firme, unatoč evidentnoj privrednoj krizi, iznaći mogućnosti da pomognu kvalitetnom održavanju završne priredbe.

U Našu riječ već pristižu prijave, a sudeći po postignutim rezultatima moguće je da bude postignut i rekord u broju aplikacija, te će Žiri imati zahtjevan posao da odabere najuspješnije.

I ove godine će Manifestaciju pratiti izdavanje specijaliziranog časopisa ZE-DO sport, u kojem će biti predstavljeni svi nagrađeni.

(maglaj.net)

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.