Sedmi Sajam privrede i poduzetništva „GRAPOS-EXPO-GRAČANICA 2016“

Ovogodišnji 7.Gračanički sajam privrede(poduzetništva i obrta)“GRAPOS-EXPO-Gračanica 2016 „ nastavlja uspješnu tradiciju promovisanja i podsticanja domaće privrede i privrede iz okruženja čime je Gračanica potvrdila prestižni status sajamskih gradova u našoj zemlji.

Tokom četvorodnevne privredne smotre na sajmištu poslovne zone“ŠIRBEGOVIĆ“ u period od 19. do 22.aprila 2016.godine predstaviće se više od 300 izlagača iz zemlje i inostranstva na 6.000 m² zatvorenog i 4.000 m² otvorenog sajamskog prostora.

Ovaj sajam je poodavno dobio i Međunarodni karakter,jer se iz godine u godinu na njemu pojavljuje sve veći broj renomiranih izlagača iz Evrope,iz zemalja EU i okruženja.Osim obilja izloženih paleta proizvoda i savremenih tehnoloških dostignuća,sajam obogaćuju brojni okrugli stolovi na različite ekonomske i privredne teme,panel-diskusije i predavanja u kojima će učestvovati eminentni stručnjci iz obasti privrede i politike,a sve u cilju stvaranja što boljeg poslovnog ambijenta i poduzetništva,stvaranja i razvoja novih ideja,a samim time i novih radnih mjesta.

Osim velikog interesa izlagača da se predstave na sajmu,nadamo se da ova pozitivna privredna priča zaslužuje da se nađe i u Vašem mediju,a sve u cilju upoznavanje domaće i međunarodne javnosti o dostignućima bosansko-hercegovačke privrede i svemu onome sa čime se danas ona suočava.

Ceremoniji otvaranja ,osim organizatora sajma i izlagača prisustvovaće visoki zvaničnici svih nivoa vlasti u našoj zemlji,predstavnici Međunarodne zajednice,nekolicina ambasadora akreditovanih u BiH,predstavnici Obrtničkih privrednih komora iz zemlje i regiona i drugi brojni gosti,uspješni privrednici i javne ličnosti iz različitih sfera života .

POZIVAMO VAS DA NAM SE PRIDRUŽITE...

Budućnost se ne očekuje, ona se gradi...

U.D.BOMS-expo d.o.o.

Nedžad Nuhanović

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.