ROTOR Doboj: Antena Radiju Pehar zahvalnosti Istaknuto

Rotor je regionalna organizacija za razvoj turizma registrovana zajedničkim učešćem 15 opština/općina BIH, koji su ujedno osnivači i članovi organizacije i to: Doboj, Doboj jug, Doboj istok, Derventa, Usora, Vukosavlje, Gradačac, Brod, Modriča, Teslić, Žepče, Gračanica, Petrovo, Odžak i Prnjavor.

Osnovni cilj organizacije je unapređivanje opštih uslova boravka turista, promocija turističkih proizvoda na području djelovanja organizacije i razvijanje svijesti o važnosti privrednih, društvenih i drugih karakteristika turizma, te potrebi i važnosti očuvanja i unapređivanja svih elemenata turističkih proizvoda a posebno očuvanja, zaštite i unapređivanja životne okoline s posebnim osvrtom na zaštitu i unapređenje zdrave životne sredine.

Danas nas je ispred ove organizacije posjetio Miodrag Bosić i uručio nam Pehar zahvalnosti za izuzetan napor i doprinos u spašavanju ljudi i imovine tokom poplava u maju 2014.g. na području Doboja.

ROTOR-u se iskreno zahvaljujemo, kao i svim građanima Doboja, na svim lijepim riječima i pozivima podrške i zahvale u proteklom periodu. Ostajemo opredijeljeni ka ovim prostorima i, što je najbitnije, narodu sa ovih prostora. Doboj nije i ni po čemu neće biti razlikovan sa naše strane u bilo kom segmentu života a naročito u katastrofalnim situacijama poput one u maju prošle godine, ne ponovilo se!

rotor1

rotor2

rotor3

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.