Održan koncert Božiću u susret

U organizaciji HKD NapredakPodružnica Tešanj održan je koncert pod nazivom Božiću u susret. Na koncertu su nastupili Ženski zbor HKD Napredak podružnice Tešanj i Usora, dalmatinska klapa Žmul iz Omiša i Mladi vareški tamburaši iz Vareša.

Konferansu je vodio Ivica Bošnjak Pilka. Nakon prigodnih muzičkih izvedbi Ženskog zbora, predsjednik Podružnice Ivan Bošnjak pozdravio je prisutne i izrazio zadovoljstvo velikim prisustvom koncertu(dvadesetak posjetitelja je moralo da stoji). Kazao je da je ovo peti predbožični koncert i zahvalio se Načelniku općine na podršci kao i centrali HKD Napredak.

Klapa Žmulje trebala nastupiti na prošlogodišnjem koncertu, ali su imali kvar na autobusu i ostali zavejani u snijegu. Ove godine su zajedno sa Mladim vareškim tamburašima i Ženskim zborom napravili lijep program.

Među zvanicama sam zapazio pomoćnicu Načelnika Azru Muslija i župnika don Ilija Marinović i predsjednika OO HDZ BiH Tešanj Antu Pešića.

Tešanjski dnevnik

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.