Poziv privrednicima na informativni sastanak prijava za dodjelu bespovratnih sredstava

30 Avg 2019
512 puta

KOMPANIJAMA SA PODRUČJA ZENIČKO-DOBOJSKOG KANTONA, RAZVOJNIM AGENCIJAMA, UDRUŽENJIMA POSLODAVACA , OPĆINE I GRAD ZENICA

Poštovani/a,

 

 Pozivamo Vas na

 

informativni sastanak za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava za investicije u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i  prehrambenih proizvoda u okviru projekta EU4Business (UNDP)

 

koji će se održati dana 05.09.2019. godine (četvrtak) sa početkom u 10,00 sati, u prostorijama Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona u Zenici,

ulica Mehmedalije Tarabara broj 15, velika sala, IV sprat.

 

Projekat EU4Business je 29.07.2019.godine, objavio javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. Cilj javnog poziva je modernizacija proizvodnje i jačanje proizvodne konkurentnosti kroz uvođenje novih tehnologija i inovacija u proces prerade poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, povećanje produktivnosti prerađivačkih subjekata, unaprjeđenje kvaliteta proizvoda, higijene i bezbjednosti hrane, uvođenje standarda kvaliteta, uvođenje dobrih praksi u upravljanju prirodnim resursima i zaštita okoliša, i otvaranje novih tržišnih mogućnosti.

 

Prihvatljivi podnosioci prijava za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru mjere podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda mogu biti obrti, zadruge i preduzeća koja se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom, a planiraju da kroz ovaj javni poziv investiraju u preradu poljoprivredno prehrambenih proizvoda, kao i obrti, poduzetnici, zadruge i preduzeća koja se bave preradom poljoprivrednih proizvoda i/ili proizvodnjom prehrambenih proizvoda u pod-sektorima prerada povrća, prerada voća, vinarstvo i maslinarstvo, prerada mlijeka i prerada mesa.

 

Na informativnom sastanku prisutni će imati priliku saznati sve detalje u vezi javnog poziva i procesa podnošenja prijava. Sve informacije kao i potrebni dokumenti za ovaj javni poziv se mogu pronaći na web stranici UNDP www.ba.undp.org i na stranici projekta https://eu4business.ba/

 

S poštovanjem,

 

P R E D S J E D N I C A

 

                                                                                                                                mr.sci. Diana Babić

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.