Centralna PIT konferencija za proizvodne firme 26. septembra u Tešnju

02 Sep 2019
403 puta

U organizaciji konslutantske kuće TARGER E&C, a nakon uspješno realiziranih konferencija u Goraždu i Cazinu sa više od 250 učesnika Centralna PIT (Proizvodnja, industrija i tehnologija) konferencija, bit će održana 26. septembra/rujna 2019. u Tešnju sa početkom u 09.00 sati.

Centralna PIT konferencija u 2019. godini okupit će rukovodeće i stručne kadrove proizvodnog sektora, te regionalne stručnjake, vlasnike, menadžere i predstavnike najuspješnijih proizvodnih kompanija iz BiH, regije i bh. dijaspore.

Predsjednik organizacije, Tarik Kadrispahić ispred Organizatora Targer E&C kaže:“Ova centralna PIT konferencija u Tešnju je zaključak velikog posla kojeg smo napravili zajedno sa našim saradnicima u protekle dvije godine. Cilj konferencije je da donese najaktuelnije informacije i znanja iz oblasti industrijskog poslovanja, dodatno opredjeli i osnaži motivaciju proizvodnih kompanija ka unaprijeđenju poslovnih procesa, te umreži učesnike konferencije. Rezultati su odlični, sve je više učesnika na konferenciji što pokazuje realnu potrebu na tržištu te konstantno inoviramo i uvodimo nove elemente kao i predavače iz cijele regije koji donose veliko iskustvo kao i inovacije iz oblasti industrije“.

PIT konferencija održava se unazad dvije godine, a njen uspjeh temelji se na saradnji sa bh. privredom kroz okupljanje regionalnih i lokalnih stručnjaka iz oblasti proizvodnje i industrije, te time predstavlja inovativni pristup razumijevanju novih metoda, tehnologija kao i networkinga.


Koncept konferencije je da drugačiji način predstavi različita i inovativna rješenja, teme, ideje, kompanije i učesnike iz oblasti proizvodnje i industrije a u cilju, dinamičnijeg razvoja vlastitih kompanija i karijera. Ključni ciljevi konferenciju su:

  • Sticanje novih znanja i iskustava
  • Poslovno umrežavanje
  • Sticanje dodatne inspiracije

Konferencija je tematski prilagođena i podijeljena u nekoliko cjelina poput stručnih izlaganja, izlaganja domaćih i međunarodnih organizacija s ciljem predstavljanja biznisa, B2B poslovnim susretima i umrežavanje, panel diskusija i radionice na neke od gorućih tema bh. privrede,obilazak neke od renomiranih kompanija koje se nalaze u regiji u kojoj se trenutna PIT konferencija održava, poput firme Mann Hummel BA.


Svaka cjelina daje učesnicima informacije o trenutnim svjetskim trendovima u proizvodnim kompanija, načine postizanja konkurentnosti i stalnog razvoja i rasta. Planirani broj učesnika je 250, a učesnici će ujedno imati priliku da posjete promo kutke sponzora i partnera same konferencije. 

Za više informacija o konferenciji, prijavi, agendi i izlagačima možete posjetiti http://www.targer.ba/soi/konferencija.php?id=4 

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.