Otvoren Info centar za korisnike usluga JP "RAD" Tešanj

03 Maj 2018
24989 puta

Danas je, u krugu JP "RAD" Tešanj, upriličeno svečano otvaranje opremljenih prostorija novog Info centra za korisnike usluga ovo preduzeća.

- Završili smo sanaciju i rekonstrukciju ovog objekta na ulazu u naše preduzeće i priveli ga namjeni a to je Info centar za korisnike naših usluga, rekao je direktor Jp "RAD" Tešanj, Adnan Lihić. Do sada su ovi poslovi bili organizovani u nekoliko kancelarija unutar same zgrade preduzeća, što je otežavalo normalan rad naših uposlenika ali i oduzimalo vrijeme našim korisnicima. Ovim potezom smo to sve otklonili i dodatno se otvorimo prema njima. U ovom objektu svakodnevno će se nalaziti dva naša uposlenika na raspolaganju. Blagajna za plaćanje računa će raditi svaki dan od 7 do 15 sati s time da ćemo i jedan dan sedmično omogućiti korisnicima od 15 do 17 sati da obave na blagajni te poslove, što ranije nije bila praksa. Također, u Info centru će se nalaziti svi potrebni zahtjevi i obrasci tako da će se sve nalaziti na jednom mjestu i neće biti potrebno da korisnici idu po kancelarijama.

- Komunalna struktura je jedna od najvažnijih stvari građanima, rekao je načelnik Općine Tešanj Suad Huskić. Jedna smo od općina koji su u komunalnu infrastukturu investirali najviše u BiH. JP "Rad" je ozbiljno uključeno u taj proces i na tom polju, od 18 općina u BiH, Općina Tešanj je bila najbolja. Od rada na terenu na svim nivoima pa evo i do komunikacije sa klijentima. Želimo da ovaj centar bude istinski na usluzi svim građanima, da što manje enrgije i vremena troše u komunikaciji te da imaju što jeftinije usluge.

Ovakvi info centri su planirani u budućnosti planirani i na drugim lokacijama. Traže se načini za to tako da bi se u narednom periodu mogli napraviti i u Jelahu i Tešanjci čime bi se pokrila cjelokupna zona servisa JP "RAD" Tešanj.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.