Balić: Svi se problemi mogu rješavati dogovorom Istaknuto

Svi problemi se mogu rješavati dogovorima o čemu svjedoči i primjer IP Krivaja d.o.o. Zavidovići - u stečaju - izjavio je predsjednik Sindikata IP Krivaja  Ferid Balić.

 On je kazao da već dvije i po godine sarađuju sa premijerom Nerminom Nikšićem i sa Vladom FBiH i da su zadovoljni, jer su puno učinili za preduzeće Krivaja  tako da radnici vjeruju u spas kompanije. 

- Uz pomoć Vlade FBiH smo uspjeli napraviti iskorak za ovu firmu i njenih hiljadu radnika i veoma smo blizu rješavanju nagomilanih problema -  kazao je Balić za Fenu, komentarišući zahtjeve demonstarnata za smjenom Federale vlade i premijera.
 - Ukoliko premijer podnese ostavku bojim se da bi propali neki raniji dogovori i rješenja za ovu firmu. Podržavamo opravdane zahtjeve nezadovoljnih radnika, ali apelujemo na građane da ne ruše Vladu jer se situacija na taj način može dodatno usložniti -  dodao je Balić.

(Fena) dv

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.