Najbolji načini da zaradite od kuće tokom 2023.godine

30 Mar 2023
1545 puta
Najbolji načini da zaradite od kuće tokom 2023.godine Photo by Glenn Carstens-Peters on Unsplash

Želite da zaradite dodatni novac od kuće? Ako jeste, imate sreće! Postoji nekoliko načina da zaradite novac online igrajući casino online bez ulaganja sopstvenih sredstava.

Učestvujte u online anketama

Pored online kazina, moguće je i zaraditi novac putem interneta izražavanjem svojih mišljenja. Možete učestvovati u projektima istraživanja tržišta i učestvovati u anketama. Mnoge kompanije žele da čuju Vaše mišljenje! Oni će vam platiti za vaše vrijeme i trud pružajući vam ankete da završite. Zauzvrat dobijate gotovinu ili poklon kartice. Obavezno pročitajte uslove i odredbe sajta pre nego što se prijavite da biste saznali kako oni funkcionišu.

Do voiceovers

U današnjem svijetu, najveći dio marketinškog budžeta troši se na video i audio produkciju. Mnoge kompanije traže spikere koji mogu da prevedu video ili oglase na druge jezike. Ako možete da povežete mikrofon sa telefonom, možete da snimite i sopstveni glas.

Kupci koji traže glasovne umjetnike očekuju visokokvalitetne snimke na posebnom jeziku. Ako nemate jak akcenat ili zadovoljava zahteve vaših kupaca, glasanje može postati profitabilan honorarni posao, jer vam omogućava da zaradite novac na mreži bez ulaganja.

Prodajte proizvode na mreži

Možete otvoriti Etsy Store ako ste kreativna osoba. Širok asortiman robe, od nakita i odeće do umetničkih dela, može se kupiti od Etsy prodavaca širom sveta. Pokrenite direktnu dostavu ako želite.

Vi u osnovi vodite prodavnicu sa ovim pristupom. Kada primite porudžbinu od potrošača, postavljate je kod treće strane. Treća strana je obično proizvođač, prodavac ili veletrgovac, a roba se isporučuje direktno kupcu.

Imate li proizvode koje više ne koristite? Ili si zanatlija sa ručno rađenom robom? Ukoliko jeste, možete ih prodati i onlajn! Postoji mnogo platformi na kojima možete prodati svoju robu, kao što je Amazon. Uverite se da imate detaljan opis proizvoda kako bi vaši kupci mogli brže da pronađu vaše proizvode. Ako ne volite da prodajete preko nezavisnog tržišta, takođe možete da koristite različite Facebook grupe za nabrajanje svojih proizvoda.

Testirajte lokacije i aplikacije

Da li sebe smatrate računarskim genijem? Kao rezultat toga, moći ćete zaraditi novac testiranjem novih web stranica i mobilnih aplikacija za bugove. Na sajtu UserTesting.com možete testirati nove sajtove i proizvode poznatih kompanija kao što su GoDaddy, Hello Fresh i HP.

Za početak, trebalo bi da imate pouzdanu internet vezu na računaru ili pametnom telefonu. Takođe nosi mikrofon i slušalice za sesije testiranja. Ovo je još jedan jednostavan izvor pasivnih prihoda za štrebere. Slični sajtovi uključuju BetaTesting, UserZoom i Userlytics.

Korisnička podrška

Mnoge kompanije traže predstavnike korisničkih usluga. Možete raditi od kuće i pružati podršku klijentima širom svijeta! Ovo je odlična opcija ako tražite način da zaradite dodatni novac! Možete da zaradite novac iz udobnosti svog doma i pomognete ljudima širom sveta.

Pokrenite svoj YouTube kanal

Kada je u pitanju zarađivanje novca na YouTube-u, ne treba vam nužno puno iskustva. Sve o pokretanju YouTube kanala pročitajte ovde.

Skoro svaka tema može da se pretvori u program objašnjenja ili obuke. Možete da kreirate video zapise tako što ćete se pojavljivati u njima. Možete da vodite intervjue sa stručnjacima iz industrije, dajete savete u vidu trgovačkih trikova ili jednostavno demonstrirate svoje veštine igranja. Pronalaženje niše i izgradnja sljedbenika je najvažniji dio. Možete da koristite Google oglase, postanete YouTube partner i zaradite novac sa pretplatama, ćaskanjima i članstvom.

Prevođenje i copywriting

Umeš li da komuniciraš na engleskom? Mnoge kompanije traže izvorne govornike stranih jezika kako bi proširile svoje poslovanje na novim tržištima. Možete da koristite platforme kao što je Upwork za kreiranje naloga i početak pružanja prevodilačkih usluga.

Dok je izvršavanje zadataka na računaru korisno, to možete uraditi i na mobilnom telefonu. Prevodilac je odličan način da zaradite novac na internetu bez ulaganja. Klijenti sa Zapada cene odličnu komunikaciju i profesionalni pristup u Upwork-u, pa ako ste ozbiljni u vezi sa ovim poslom, uverite se da možete da ispunite očekivanja.

Igraj igre na mreži

Ovo je za igrače! Možeš biti plaćen za igre. Koliko je to kul? Mnoge kompanije će vam platiti da testirate nove igre ili ostavite povratne informacije o postojećim. Pa, ako voliš da se igraš, zašto ne bi bio plaćen?

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.