Gračanica: Održana sjednica Štaba civilne zaštite

U ponedjeljak je u kabinetu Općinskog načelnika Nusreta Helića održana sjednica Općinskog štaba civilne zaštite Gračanica, na kojoj su razmatrane sljedeće tačke dnevnog reda: Program rada Općinskog štaba civilne zaštite Gračanica za 2014. godinu, Godišnji plan korištenja sredstava ostvarenih po osnovu posebne naknade za zaštitu i spašavanje za 2014.godinu i donošenje Odluke o utrošku sredstava posebne naknade za zaštitu i spašavanje u 2013.godini.

Nakon diskusija, članovi štaba su jednoglasno usvojili program rada, dali su Saglasnost na Godišnji plan korištenja sredstava  po osnovu posebne naknade za zaštitu i spašavanje i donijeli odluke o utrošku sredstava posebne naknade za zaštitu i spašavanje u 2013. godini.

Na sjednici je razmatran i prijedlog Federalne uprave civilne zaštite u kojem se traži da Kantonalna uprava na osnovu podataka iz općinskih službi civilne zaštite dostavi usaglašene prijedloge za dodjelu priznanja u povodu obilježavanja 1. marta - Dana civilne zaštite kandidatima koji su ostvarili nadprosječne rezultate u zaštiti i spašavanju sa posebnim naglaskom na 2013. godinu.

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.