Gračanica: Obavještenje za potencijalne proizvođače shiitake gljiva

Općina Gračanica poziva sve zainteresovane nezaposlene osobe i one koji nisu zadovoljni sa svojim kućnim budžetom da dođu na prvi informativni sastanak vezan za proizvodnju shiitake gljiva koji se organizuje u petak 04.04.2014. godine u u 14 sati u Multifunkcionalnoj sali – nova zgrada Općine.

 Molimo sve zainteresovane osobe da prisustvuju prvom informativnom sastanku u cilju donošenja odluke za učešće u edukaciji koja će biti podržana od strane Općine Gračanica.

Nakon prvog informativnog sastanka objavit će se javni poziv za edukaciju koja će se organizovati krajem mjeseca aprila ove godine.

Obuka ima za cilj obučiti uzgajivača za samostalnu proizvodnju shiitake gljive koja ima poznate kupce, tako da ne postoji problem plasmana robe.

Kontakt osobe za ovaj projekat su: Fernada Helić Čamdžić – Odjeljenje za lokalni razvoj, telefon: 700-824, e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Abida Jahić – Udruženje poljoprivrednika, poljoprivrednih inženjera i tehničara Gračanica, telefon: 706-067.

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.