Odabrano 30 kadeta za okupljanje u Maglaju

16 Mar 2016
1397 puta

Selektor muške kadetske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine (U18) Zdenko Grbavac  je objavio širi spisak sa imenima 30 igrača, koji će se okupiti 18. marta u Maglaju.

Na trodnevnom kontrolnom okupljanju Grbavac će selektirati mlade rukometaše, koji će se u manjem broju ponovo okupiti početkom aprila u Bugojnu, gdje će učestvovati na Međunarodnom turniru “Rukomet je moja budućnost”.

Pored reprezentacije Bosne i Hercegovine na turniru će još nastupiti selekcije: Katara, Poljske, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Srbije i Slovačke. Nova okupljanja bh. kadeta  planirana su u maju i junu na kojim će se pripremati za nastup na Evropskom prvenstvu Druge divizije, koje će se od 15. do 18. avgusta održati u Tbilisiju (Gruzija).

Mladi bh. rukometaši na prvenstvu će igrati u grupi s ekipama Rumunije, Letonije i domaćina Gruzije.

Na prvom okupljanju u Maglaju pozvani su sljedeći igrači: Maid Džanbegović, Jasmin Avdić, Ante Grbavac, Adin Karanović, Adi Pašalić, Ismar Tahirović, Tarik Mujičić, Aldin Imširović, Selmin Zahirović, Belmin Nadarević, Rajko Maričić, Danijel Jurić, Danijel Bižić, Zlatko Kreso, Edon Totaj, Almedin Hukić, Mislav Grgić, Luka Telen, Bojan Marković, Kemal Hamzić, Tarik Karabegović, Kenan Pecikoza, Stefan Stančić, Ibrahim Haseljić, Tomo Pervan, Arsenije Bubić, David Prestaš, Andrej Miljuš, Emir Bajraktarević i Haris Buljina.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.