Uspješan vikend ŠF BORAC Jelah Istaknuto

14 Dec 2015
2741 puta

Vitezovi Jelaha DRUGI u Banovićima!

13.12.2015. ŠF BORAC JELAH nastavlja sa velikim uspjesima na turnirima širom BiH. Iako umorni od turnira koji su igrali dan prije u Vitezu klinci generacije 2007 i mladji danas su u Banovićima igrali protiv velikih ekipa, od kojih izdvajamo ekipu Slobode sa kojom su igrali 1-1. Bilo je tu mnoštvo elitnih škola ali su mnoge ostale iza njih. Herojski su koračali do finala, gdje su na penale izgubili prvo mjesto. Drugo mjesto i još jedna potvrda da se radi o jako talentovanoj generaciji koja polahko ali sigurno korača ka velikim rezultatima. Slijedi odmor od nekoliko dana a onda ide pohod na Modriču!

Svaka čast Vitezovi!!

 

Četvrtfinale u Maglaju za ŠF BORAC JELAH 2006 godište!!!

13.12.2015. Danas je ŠF BORAC JELAH 2006 godište bila na turniru u Maglaju kod naših prijatelja ŠF Sportino Ma. Sve čestitke organizatoru na odličnom turniru, uz želju da ih organizuju još puno. Našim mališanima 2006 godišta bio je ovo prvi turnir na kojem su uzeli učešće. Odlična igra i rezultat četvrtfinale u kojem su ispali nakon izvodjenja penala.
Bila je ovo odlična prilika da se naši mališani generacije 2006 upoznaju sa prijateljima iz Doboja,Maglaja,Zavidovića i Žepča. Roditeljima se zahvaljujemo na prijevozu i odličnom navijanju, a treneru Emiru Drobiću čestitke na vodjenju ekipe. 

 

ŠF BORAC (2007) JELAH, U VITEZU ZAUZELA 4 MJESTO!!!

12.12.2015. Iako nisu uspjeli ponoviti uspjeh od prošle godine, trebamo zajedno ustati i pozdraviti naše Vitezove koji su danas igrali za naš kraj. Bili su dobri predstavnici naše škole, te su rame uz rame djeci iz velikih gradova poput Sarajeva,Tuzle, Banjaluke,Zenice i drugih gradova, bili ravnopravni protivnici. Pokazali su zajedno sa svojim trenerom i roditeljima da se može kad se hoće uspjeti i biti u korak sa velikanima fudbala u našoj državi.Ovo je put kojim trebaju ići i druge selekcije ove škole, a svakako su na dobrom putu. Ljudima iz ŠF BORAC JELAH Alji,Teniju,Edi,Paši,Dropcu i upravi kluba moramo biti zahvalni što su napravili odlične temelje škole koja u posljednjih godinu dana na čelu sa mladim trenerom Zaimom Hadžanom piše novu historiju. Sutra su naši klinci 2007 na jakom turniru u Banovićima, 2006 u Maglaju, želimo im puno sreće.

I ne zaboravite Vitezovi, dobro nam došli u Jelah, samo polahko vozite jer je gusta magla.

GALERIJA SLIKA

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.