PK „WIN“ IZ TEŠNJA IZVRSTAN NA DRŽAVNOM KUP TAKMIČENJU BiH Istaknuto

26 Okt 2015
2063 puta

Tuzla: 26. 10. 2015. godine
Piše: Ernad Bedak
U BKC Tuzli,(nedjelja, 24. 10. 2015.) je održano turnirsko takmičenje za Kup BIH u akrobatskom plesu .


Na turniru je učestovalo 250 takmičara.
Pored učetovanja PK „Win“ iz Tešnja na Kupu BiH još su učešće uzele ekipe PK „ Astra“, naši vijerni prijatelji iz Hrvatske, domaćini „Flamenco“ iz Tuzle i Živinice, „Rock Step“ iz Gračanice , „Tornado“ iz Doboja, „Spin“ iz Sarajeva i iz Slovenija „Ak-ro“.
Takmičari iz Tešnja su ostvarili zapažene rezultate i osvojili su 2 zlatne, 3 srebrene,1 bronzanu medalju, i jedno četvrto mjesto.
U veoma jakoj konkurenciji četvrto mjesto su zauzeli Hamza Duvnjak i Nejra Kavazović , mlađi juniori 2
U konkurenciji -Mini formacija 1 treće mjesto su osvojeli Adna Tukić, Aida Tukić, Amela Tukić, Emma Kokić, Esma Halilović, Lamija Smailbegović, Naira Čamdžić, Nedžma Srkalović, Nejla Brkić, Nejra Sejmanović, Sara Ćostović.
Umini formaciji 2 osvojeno je drugo mjesto: Lamija Čvorić, Lejla Isić, Merima Mujkanović, Naida Halilović, Nejla Bedak, Nejla Sejmenović, Nejra Sinanović, Saira Čamdžić, Silma Kovačević, Zerina Husibegović.
Mini formaci 5 učestovale su “ tešanjske zlatne djevojčice“ i osvojile drugo mjesto: Fatima Mudrov, Hena Kovačević, Lena Muratović, Merima Mudrov, Naida Sinanović, Selma Sejmenović, Sara Kršić. Parovi, po prvi put na sceni su se pojavili Medina Mudrov i Amil Čvorić i osvojili prvo mjesto.
U Pionirima 5 Također po prvi put na sceni Tarik Lihić i Sara Kršić gdje su oduševili publiku i zauzeli su drugo mijesto u pionirima 4.
U seniorima „C“ kategorije Ernad Bedak i Dajana Đulabić osvojili su prvo mjesto.

w2

w3

w4

w5

w7

w9

w12

w16

w18

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.