Sjajan gest: Dječak utrčao na teren, reagovalo obezbjeđenje...

Veliki ljudi postaju veliki kada prestanu da misle samo na sebe, već obrate pažnju na druge. Naročito kada su ti drugi - mali ljudi. Primjer Barceloninog Brazilca Neymara sjajan je primjer za to.

U prijateljskom meču odigranom u Sovetu, urbanom delu Johanesburga, reprezentacija Južne Afrike ugostila je Brazilce i... doživjela debakl. Tako nešto je i očekivano kada se čarobnjaci iz zemlje domaćina ovogodišnjeg Mundijala razmahnu na terenu, naročito kada počnu da daju i čudesne golove, ali tema ove priče je ono što se desilo po završetku utakmice.
Kada je sudija odsvirao kraj, a igrači se pozdravili međusobno i sa arbitrima, u teren je utrčao jedan nezvani gost. U pitanju je bio jedan dječačić, ne stariji od pet, šest godina, prema kome se odmah stuštilo obezbjeđenje.
Ipak, do nemilih scena nije došlo. Neymar je brzo dotrčao, uzeo mališana u naručje - i od njega napravio zvijezdu ovog susreta.
Dječak je upoznao reprezentativce Brazila, koji su ga oduševljeno prihvatili, u jednom trenutku čak i, združeno, bacali u vazduh, na oduševljenje i mališana i publike. Sa njim su se fotografisali gotovo svi akteri susreta, koji su mu, neki malo manje, a neki malo više, posvetili svoje vrijeme.
SItuaciju je dodatno zakomplikovao otac djećaka koji također ušao na teren i pokušao da fotografiše sina sa Neymarom za uspomenu ali mu obezbjeđenje nije dalo prići. Intervenisao je Neymarov saigrač koji je uzeo mobitel od oca dječaka i napravio snimke koje će vjervatno ovaj dječačić čuvati do kraja života.

 

 

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.