MZ Piljužići pobjednik turnira MZ općine Tešanj

10 Jan 2022
1124 puta
Preko 300 takmičara iz svih mjesnih zajednica u tri sportske discipline: mali nogomet, streljaštvo, stoni tenis. Općina Tešanj je bila pokrovitelj, realizacija JU SRC Tešanj.
Nagradni fond 3000 KM, 7 pehara, 57 medalja i 19 priznanja
Mali nogomet:
1. MZ Piljužići
2. MZ Tešanj
3. MZ Karadaglije
Streljaštvo:
1. MZ Karadaglije
2. MZ Novi Miljanovci
3. MZ Šije
Stoni tenis:
U ekipnom takmičenju , odnosno igra u parovima –doubl najbolji su:
- PRVO MJESTO, ekipa MZ KRAŠEVO u sastavu (AIDIN i ALMIR DUBRAVAC), Za osvojeno PRVO mjesto dodjeljeno im je: Kao ekipa 150KM, zlatnu medalju svako iz ekipe, priznanje i pehar koji će krasiti ured mjesne zajednice.
- DRUGO MJESTO, ekipa MZ MRKOTIĆ u sastavu (BESIM SEJDIĆ, INDIR RAMIĆ), Za osvojeno drugo mjesto dodijeljeno im je: Kao ekipa 100KM, srebrenu medalju svako iz ekipe, priznanje koje će krasiti ured mjesne zajednice.
- TREĆE MJESTO, ekipa MZ TEŠANJ u sastavu: (ALEM PRNJAVORAC i BENJAMIN DŽAFIĆ ), Za osvojeno TREĆE mjesto dodjeljeno im je: Kao ekipa 70KM, bronzanu medalju svako iz ekipe, priznanje koje će krasiti ured mjesne zajednice.
Najbolji POJEDINCI u STONOM TENISU SU:
-PRVO mjesto u stonom tenisu ALEM PRNJAVORAC iz MZ TEŠANJ, Osvojeno: Novčana nagrada od 100KM, PEHAR medalju i priznanje.
- DRUGO mjesto: AIDIN DUBRAVAC iz MZ KRAŠEVO. Osvojeno: Novčana nagrada od 80KM, medalja i priznanje.
- TREĆE mjesto : INDIR RAMIĆ iz MZ MRKOTIĆ.
Osvojena: Novčana nagradu od 50KM, medalja i priznanje.
NAJBOLJI U STRELJAŠTVU SU:
- PRVO mjesto, ekipa MZ KARADAGLIJE (Asima Halilović, Esida Halilović, Nadina Omerbašić). Za osvojeno PRVO mjesto uručeno im je:
- Kao ekipa 150KM, zlatnu medalju svako iz ekipe, priznanje i pehar koji će krasiti ured mjesne zajednice.
- DRUGO mjesto u streljaštvu: Ekipa MZ NOVI MILJANOVCI u sastavu (Fadil Hodžić, Adem Klepić, Fadil Hadžan). Za osvojeno DRUGO mjesto uručeno im je: 100KM, srebrenu medalju svako iz ekipe, priznanje koje će krasiti ured mjesne zajednice.
- TREĆE mjesto u streljaštvu: Ekipa MZ ŠIJE u sastavu (Hafizović Emina, Bašić Lejla, Hasović Ajla). Za osvojeno treće mjesto uručeno im je: 80KM, bronzanu medalju svako iz ekipe, priznanje koje će krasiti ured mjesne zajednice.
Najbolji pojedinci u STRELJAŠTVU SU:
- PRVO mjesto: NADINA OMERBAŠIĆ iz MZ KARADAGLIJE. Kao nagradu je preuzela: Novčanu nagradu od 100KM, pehar, medalju i priznanje.
- DRUGO mjesto : FADIL HADŽAN iz MZ NOVI MILJANOVCI, pa mu je uručena novčana nagrada od 80KM, medalja i priznanje.
- TREĆE mjesto : BEGANOVIĆ ADELAJIDA iz MZ ROSULJE. Kao nagradu je preuzela, novčanu nagradu od 50KM, medalju i priznanje.
PROGLAŠENI SU NAJBOLJI U MALOM NOGOMETU:
Najbolji igrač turnira proglašen je IRMAN SEJMENOVIĆ iz ekipe MZ TEŠANJ, i najbolji golman turnira MIRALEM STARČEVIĆ iz ekipe MZ PILJUŽIĆI
Zahvaljujemo se svim učesnicima turnira i čestitamo najuspješnijim, a svim ostalim želimo više sreće naredne godine.
ocijeni
(1 glas)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.