KARATE KLUB “TEŠANJ” USPJEŠNO ORGANIZOVAO POLAGANJE ZA UČENIČKA ZVANJA

31 Jan 2017
1940 puta

29.01.2017 TEŠANJ - U prepunoj Sportskoj dvorani O.Š.Huso Hodžić Tešanj,u organizaciji Karate kluba “TEŠANJ”, te komisije Karate saveza FBiH upriličeno je polaganje za učenička zvanja kojem je pristupilo preko 60 članova kluba za zvanja od žutog do smeđeg pojasa, demonstrirajući znanje koje su naučili u proteklih nekoliko mjeseci. Svi prisutni su uživali u ljepotama ovoga sporta u fantastičnoj atmosferi, te su davali podršku sa gromoglasnim aplauzima svim članovima, koji su svojim izvedbama uspjeli da zadovolje kriterije Komisije za polaganje.

Drago nam je što smo ovakvim jednim događajom obilježili početak naše sezone.
Bilo je to uspješno organizovano prvo polaganje za učenička karate zvanja pred komisijom Karate saveza FBiH.

Presretni što smo uspjeli izgraditi sportski kolektiv koji je konačno po mjeri svojih članova,njihovih roditelja te svih ostalih građana Općine Tešanj što nam mnogi mogu pozaviditi.

Bilo je lijepo vidjeti u djeci dio našega života utkanog u proteklih nekoliko mjeseci.Takođe lijepo je vidjeti da sve što se radilo dalo i velike rezultate.A još je ljepše kada znamo da će tek biti još mnogo veći ljudi i vrhunski sportisti u budućem životu…

Iskoristićemo priliku da se zahvalimo i komisiji koja je odradila odličan posao, ali i roditeljima koji su nam dali povjerenje i punu podršku u radu sa njihovom djecom!

Takođe u sklopu manifestacije nagradili smo najbolje kandidate na polaganju,te članovima kluba koji su takmičari i koji su najbolje predstavili klub istim uručili pohvale i skromne poklone.

Na kraju naše manifestacije za sve smo priredili jedno iznenađenje i dodatno uljepšali manifestaciju servirajući prelijepu tortu, u čijoj su degustaciji uživali svi prisutni učesnici događaja.

U ime UO kluba, te u ime trenerskog tima čestitke svim kandidatima na prikazanom znanju i kvalitetu, kao i na položenim zvanjima. Na sve vas smo jako ponosni i veliko vam hvala svima.

Zahvaljujemo se našim sponzorima polaganja AS GROUP sa vodom “OAZA” iz srca Bosne, i HD SLATIČARNA 1935 sa svojom dugogodišnjom tradicijom.

Na kraju možemo reći nije bogatstvo imati klub, bogatstvo je imati vas sve kao porodicu !

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.