Srbija do sada zaustavila 39 teretnih vozila iz Hrvatske

25 Sep 2015
1539 puta

Pomoćnica načelnika Uprave granične policije Republike Srbije Jelena Vasiljević izjavila je da je do sada zaustavljeno 39 teretnih vozila koji su dolazili s hrvatske strane, jedan vlak i jedan brod, a da zračni promet između Beograda i Zagreba nesmetano funkcionira.

"Tokom ovih mjera, mi smo zaustavili nekih do sada možda 39 teretnih vozila koji su dolazili s hrvatske strane. Kolona na graničnom prijelazu Batrovci trenutno je duga oko 15 kilometara i u njoj je oko 750 kamiona, a od tog broja su oko polovica turski kamioni, 20 posto bugarski, a ostali su mješoviti, možda 10 posto srpski", rekla je Vasiljević u jutarnjem programu TV Pink, prenio je Tanjug.

"Što se tiče putničkog prometa, nema gužvi. Ja pretpostavljam da su naši građani uplašeni i uopće ne kreću na put preko Batrovaca i Šida", istaknula je Vasiljević.

Dodala je da gužvi nema ni Horgošu, Kelebiji i Sremskoj Rači, koje najčešće koriste građani Srbije kao alternativu i da se nada da će u narednih nekoliko dana situacija biti riješena.

(Fena) rg

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.