Obustavljen željeznički saobraćaj prema Sloveniji i Srbiji, autobusni nije

18 Sep 2015
1547 puta

Uslijed izvanredne situacije vezane uz prihvat izbjeglica Slovenske željeznice obustavile su promet međunarodnih vlakova na graničnim prijelazima s Hrvatskom, a promet vlakova obustavljen je i na graničnim prijelazima sa Srbijom, dok autobusni prijevoz ide normalno prema Sloveniji, no ne zna se prelaze li autobusi granicu.

  Također, njemačke željeznice obustavile su 17. rujna promet međunarodnih vlakova između Austrije i Njemačke pa time i međunarodne vlakove koji voze iz i prema Hrvatskoj, stoji na stranicama HŽ-a.

  Autobusi iz Zagreba prema Sloveniji kreću, no ne zna se da li prelaze granicu, zasad još nitko nije obustavio promet, doznaje se iz Autobusnog kolodvora Zagreb.  

 Pomoćnik direktora za poslove prometa Miroslav Iveković rekao je da nije povećan broj prodanih karata te da mu je članica Centra za mirovne studije koja dežura na kolodvoru i šalje sve ljude koji dođu na Glavni kolodvor rekla da ih je tamo dvjestotinjak, ne više.  "Ovo sve ostalo što pričamo je možda malo prenapuhano", dodao je.

 "Nije povećan broj prodanih karata. Mi inače prodajemo toliki broj karata da nama ni tri ni pet tisuća karata ne bi značilo previše ako se to u dva, tri  ili pet dana razvodni", kazao je Iveković. 

(Fena) gp

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.