Proizvodi Meri Produkt Malax iz Finske u novoj ambalaži! Istaknuto

26 Avg 2015
2794 puta

Poštovani kupci proizvoda Firme Meri produkt Malax!

Ovih dana smo plasirali novu ambalažu naših proizvoda. Riječ je o papirnoj ambalaži, urađenoj po EU standardima a na kojoj se nalazi i certifikat kojim se dokazuje porijeklo proizvoda: MADE IN FINLAND.

Također, tu je i certifikat koji dokazuje i kvalitet proizvoda te da je proizveden isključivo od junećeg mesa.
Firma Meri produkt u svom već čuvenom restoranu nudi svu bosansku tradicionalnu hranu. Ovih dana u razgovoru sa direktorom AS GROUP dobili smo veliku podršku sa njihove strane te donaciju u posuđu u kojem ćemo servirati i našu bosansku kahvu Zlatnu Džezvu sa kojom smo među Fincima postigli veliki uspjeh.
U našem budućem angažmanu planiramo otvoriti još jedan restoran u centru samog grada Vase u kojem bi, u sklopu istog, bila i mesnica  u kojoj bi se prodavali isključivo naši proizvodi.
Sve ovo što smo postigli u kratko vrijeme, uz puno rada i besanih noći, ne bi bilo moguće da nije bilo nesebične pomoći dobrih ljudi. Najviše hvala čovjeku koji je poveo ovu firmu i usmjerava je na pravi put. Hvala ti Helge, hvala ti Gule na svemu što ste učinili i što ste nam pomogli da postanemo ono što jesmo.
Nemamo dovoljno riječi da vam se zahvalimo niti znamo da li ćemo imati ikada takve prijatelje.
Meri produkt Malax

 merip 02

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.