PERO - BAUCENTRI proslavili uspješno poslovanje u Maglaju

20 Dec 2023
682 puta

U četvrtak, 14. decembra 2023. godine, kompanija PERO Zenica d.o.o. je u prostorijama cafeterije "TABASCO"proslavila još jednu godinu uspješnog poslovanja PERO baucentra Maglaj, jednog od šest baucentara ove kompanije u Bosni i Hercegovini.

Brojne zvanice i zaposlenici firme PERO uživali su u ugodnom druženju uz bogatu ponudu delicija cafeterije i energičnu muziku Dine Džihića.

U pozdravnom govoru, vlasnik i menadžer firme, Mladen Perić, zahvalio se svim kupcima i partnerima na saradnji tokom svih ovih godina i zaželio im mnogo uspjeha i u sljedećoj. Istaknuo je da je ova godina za PERO bila rekordna, što je dokaz da kompanija uspješno odgovara brojnim izazovima na tržištu. Planovi za 2024. godinu su već napravljeni, a očekivanja su optimistična.

Također je ukazao na važnost ostajanja mladih ljudi u državi, naglasivši potencijal i resurse koje ova zemlja posjeduje. Mlade ljude smatra ključnim za budućnost, a njegovo uvjerenje je da im nije nužno napuštati zemlju kako bi ostvarili svoje snove i ambicije. Naprotiv, temelji za izgradnju uspješne karijere i ispunjenog života su već tu.

Ovo druženje nije samo proslava uspjeha firme PERO, već i radnika baucentra u Maglaju, jer su upravo oni svojim radom doprinijeli ostvarenju ovogodišnjeg rezultata.

Druženje je nastavljeno do kasnih poslijepodnevnih sati, a dio atmosfere možete osjetiti i kroz galeriju fotografija.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.