VIOLAPHARM: Centar za liječenje akutnih i hroničnih rana

03 Okt 2023
916 puta

U okviru zdravstvene ustanove Poliklinika sa dnevnom bolnicom Medicus počinje sa radom prvi Centar za liječenje akutnih i hroničnih rana sa personaliziranim pristupom pacijentima

 Personaliziranim pristupom, samo u zdravstvenoj ustanovi Poliklinika sa dnevnom bolnicom Medicus možete biti sigurni da će aspekt liječenja svakog pojedinačnog pacijenta biti u fokusu. Integralni pristup stručnjaka iz nekoliko oblasti medicine i farmacije  pružit će Vam sigurnu i efikasnu terapiju pri liječenju hroničnih i akutnih rana.

S ciljem da odgovorimo na Vaše pojedinačne zahtjeve i potrebe liječenja akutnih i hrnoničnih rana,  Medicus je u saradnji sa Violapharm apotekom i timom stručnjaka oformio Centar za liječenje akutnih i hroničnih rana  u kojem će se moći obaviti liječenje dekubitusa, dijabetičkog stopala, venski i arterijski ulkusi, te saniranje i liječenje akutnih rana (traumatske povrede, post-operativne hiruške rane).

Centar za liječenje hroničnih rana pruža mogućnost obavljanja svih specijalističkih  i dijagosnotičkih pretraga na jednom mjestu, a sastoji se od iskusnih ljekara, medicinskih sestara, i drugih medicinskih radnika.

O personaliziranom pristupu i posvećenosti pacijentima govori i činjenica da je tim koji je angažovan za rad u Centru je uspješno prošao obuku liječenja i tretiranja hroničnih rana T&L oblogama. Ovakav način previjanja pruža brojne benefite za pacijenta kao što su: manji broj previjanja, bezbolno previjanje, pružanje optimalnih uvjeta čime rana brže zarasta, zaštitu rana od moguće infekcije mikroorganizmima, spriječava neugodne mirise.

Za više informacija kontaktirajete nas putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili broja telefona 032/666 770.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.