Kupujte petkom u MEGA diskontu i uštedite 10% na ukupnu kupovinu

26 Jul 2023
476 puta

Jasno je da su proizvodi u MEGA Diskontu poznati po konkurentnim cijenama, ali u ovoj kompaniji žele ići korak dalje kako bi lojalnost kupaca nagradili još većim uštedama. Sada, svakog posljednjeg petka u mjesecu, kupci mogu uživati u dodatnih 10% popusta na sve, osim na duhanske proizvode i dopune telefonskog kredita. 

MEGA petak je savršena prilika za obnovu dnevnih potrepština, kupovinu poklona za najmilije ili isprobavanje novih proizvoda iz široke ponude. Od hrane i pića, predmeta za domaćinstvo, pa sve do odjeće i igračaka - MEGA Diskont nudi raznolik izbor.

Prvi domaći diskont u Bosni i Hercegovini posebno ističe proizvode vlastite robne marke Classy, pod kojom možete naći mnogo, od brašna, šećera i kafe, do konzervirane hrane, supa, slatkiša i grickalica.

Zato označite posljednji petak u mjesecu u svom kalendaru i pridružite se i vi MEGA Petku u MEGA Diskontu!

Do sredine narednog mjeseca aktuelna je i velika nagradna igra MEGA Diskonta, zahvaljujući kojoj s vašom omiljenom osobom možete otputovati na ljetovanje u Tursku, osvojiti laptop, tablet, bicikl ili neku od ostalih vrijednih nagrada. Izvlačenje imena dobitnika bit će uživo na Facebook stanici MEGA Diskonta.

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.