Grupa ZAR predstavila spot za pjesmu "Mašina": Motoristi uz kadrove koncerta u Tešnju

26 Avg 2022
922 puta

Grupa ZAR objavila je spot za pjesmu "Mašina" koja se nalazi na njihovom posljednjem albumu "Srce kaže".

"Na ovaj način sve naše pjesme sa albuma "Srce kaže" su dobile spot. Za ovaj videozapis korišteni su snimci sa koncerta koji smo u julu održali u Tešnju. Ovo je dinamična i energična pjesma i imali smo želju da i ona ima svoj videozapis", kazao je Amir Pilav Cvale, lider grupe ZAR.

"Pored članova grupe u spotu se pojavljuje i veliki broj motorista. Moj sin Patrick, koji je i član ZAR-a, je motorista pa sam mu na ovaj način ispunio želju", dodao je.

Na koncertu u Tešnju nastupili su u izmijenjenom sastavu i na bini su bili prateći vokal Neda Petrušić, gitaristi Bane Jelić i Milan Kordulup, bas gitara Vuk Vukojević, klavijaturista Mladen Janković i za bubnjevima Igor Vukojević.
"Svi oni su dobili i svoje mjesto u spotu. Nastavljamo dalje raditi na pripremama za novi album. Do tada publika može uživati u našim pjesmama 'Mikrokosmos', 'Bijelo', 'Idi svojim putem', 'Biljeg', 'Kako si zaslužila'", poručuje Pilav.

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.