U2 će nastupiti na dodjeli Oskara

13 Feb 2014
2724 puta

Megapopularna irska grupa U2 nastupit će na 86. dodjeli Oscara 2. ožujka s pjesmom Ordinary Love.

Singl iz filma Mandela: Long Walk to Freedom nominiran je za prestižnog kipića Akademije filmskih umjetnosti i znanosti u kategoriji najbolje originalne pjesme.  

Konkurenciju čine i hit Happy Pharrella Williamsa sa soundtracka animiranog dugometražnog ostvarenja Despicable Me 2, The Moon Song Karen O. iz filma Her Spikea Jonzea, Idina Menzel s hitom Let It Go iz Disneyjeva animiranog filma Snježno kraljevstvo (Frozen) te Alone Yet Not Alone koju u istoimenom ostvarenju pjeva Joni Eareckson Tada.

Pharrell će također otpjevati megahit Happy na dodjeli Oscara, a nastupit će i Tonyjem nagrađena Idina Menzel.
Podsjetimo, filmovi Američki varalice Davida O. Russela i Gravitacija Alfonsa Cuarona imaju po 10 nominacija za Oscara, dok povijesna drama 12 godina ropstva ima devet.

Na ovogodišnjoj 86. dodjeli, koja će se održati 2. ožujka u Hollywoodu, odat će se počast stvarnim herojima čije su priče prenesene na velika filmska platna, superherojima, ali i animiranim junacima, kao i filmašima koji su ih donijeli u kina diljem svijeta inspiriravši brojno gledateljstvo.

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.