Emir Đulović izdaje novi album "Moja lalo"

emir djulovicNakon nedavno predstavljenog singla “Moja Lalo popularnog Emira Đulovića, završen je i studijski album koji nosi naziv spomenutog singla.

Album predstavlja skup predivnih, pomno odabranih izvedbi Emira Đulovića. Riječ je isključivo o pjesmama ljubavne tematike, životu ispunjenog ljubavlju i emocije koju Emir utka svojim prekrasnim glasom u svaku svoju pjesmu. Pjesma “Moja Lalo ” ujedno je i najavila novi album koji izlazi pod etiketom Hayat productiona.

Prošlo je nešto više od tri godine od objavljivanja posljednjeg albuma Emira Đulovića koji je donio nekoliko odlično prihvaćenih pjesama, a što se tiče albuma "Moja Lalo" garantujemo da će svako naći nešto za svoju dušu .

Na novom albumu naći će se singlovi: Moja Lalo, Bit će moja draga, Samo nebo zna, Amore mio, Želja jedina, Zar je njegovo, Kad ime moje čuješ, Hajdemo, drugovi, Pusti me da volim, Unikat, Sultan.

Pjesme s aktualnog albuma Emir je radio s provjerenim timom saradnika. Autorski rad na albumu potpisuju najpriznatiji bh. Autori, među kojima su Fahrudin Pecikoza, Almir Ajanović, Damir Bečić, Izo H. Mirza H., Nihad Voloder A. Rasimov, te kao autor potpisuje se i sam Emir. Uvodna pjesma „Moja Lalo“ je postala apsolutni hit na mnogobrojnim televizijskim i radiostanicama. Tekst, muziku i aranžman za pjesmu uradila je profesionalna ekipa koju čini Almir Ajanović i Damir Bečić.

Od samog početka, između Emira i njegovih saradnika stvorila se idealna radna atmosfera, a rezultat toga je odličan album, moderna produkcija, "zarazne" rime koje će zasigurno oduševiti Emirove fanove.

Odabrati pjesme za album nije lako. U pjesmama na albumu smo spojili nekako sve generacije. Uživali smo stvarajući ih jer smo dali sve od sebe i nadamo se da će naći put do srca slušalaca.

Za uvodnu pjesmu "Moja Lalo"dobio sam mnogo pozitivnih kritika od svojih fanova. Na kraju krajeva, ovo i radim isključivo radi njih. Oni su moja vjerna publika i od srca im zahvaljujem. Svaka njihova kritika, bila pozitivna ili negativna, mnogo mi znači.

Sljedeće čime ću obradovati svoju publiku je spot, ali o tome ćemo drugoga puta ..." s osmijehom je rekao mladi i simpatični Emir Đulović.

 

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.