Obavijest za poljoprivrednike

16 Okt 2019
19129 puta

Obavještavaju se poljoprivrednici sa područja općine Tešanj koji planiraju aplicirati na novčane poticaje iz oblasti poljoprivrede Federalnog ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, da su u skladu sa članom 13. Zakona o novčanim podrškama u poljoprivredi i ruralnom razvoju, kao i članom 6. Pravilnika o načinu i uslovima ostvarivanja novčane podrške po modelu poticaja proizvodnji dužniKantonalnom ministarstvu za poljoprivredu prijaviti plan proizvodnje za narednu godinu, a najkasnije do 15. novembra tekuće godine na obrascu PPP.

Klijenti koji ne izvrše prijavu planirane proizvodnje u navedenom roku, neće moći ostvariti pravo na federalnu novčanu podršku u 2020. godini.

Obrazac prijave plana proizvodnje (PPP) se može preuzeti u Službi za finansije, privredu, komunalne i inspekcijske poslove, općinskim uredima u Jelahu, Tešanjci i ovdje

Popunjen i potpisan obrazac prijave slati direktno ili putem Službe na adresu : Ministarstvo za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Kučukovići broj 2, Zenica.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.