Završen 5. Međunarodni sajam „GRAPOS-EXPO 2014“

ZAVRŠEN 5. MEĐUNARODNI SAJAM „GRAPOS-EXPO 2014"U petak je u Gračanici završen 5. Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „GRAPOS-EXPO 2014". Obilježila ga je raznovrsna i kvalitetna ponuda, okrugli stolovi koji su tretirali aktuelne teme iz oblasti poduzetništva, veliki broj posjetilaca i zanimljivi vansajamski sadržaji.

 

Na ovogodišnjem sajmu predstavilo se 278 izlagača iz BiH, Srbije, Hrvatske, Bugarske, Italije, Austrije i Njemačke, a zabilježena je za 20% veća posjeta od prošlogodišnje.

U okviru konferencijskog dijela, koji je takođe zabilježio veliku posjetu, tretirane su teme koje su imale za cilj proširiti znanja i unaprijediti poslovanje.

Općinski načelnik Nusret Helić i direktor sajma Nedžad Nuhanović tokom trajanja sajma bili su domaćini brojnim visokim zvanicama i uvaženim gostima iz zemlje i inostranstva, ambasadorima u BiH, predstavnicima entitetskih vlasti, kantonalnim ministrima i načelnicima općina sa područja TK, poduzetnicima, prijateljima, kao i drugim gostima. Na svečanoj ceremoniji otvaranja sajam je zvanično otvorenim proglasio premijer TK Bahrija Umihanić, dok je posljednjeg dana sajam posjetio i federalni ministar energije, rudarstva i industrije Erdal Trhulj.

ZAVRŠEN 5. MEĐUNARODNI SAJAM „GRAPOS-EXPO 2014"Iz godine u godinu gračanički sajam okuplja zavidan broj izlagača, te bilježi respektabilnu posjetu, čime daje značajan doprinos promociji i afirmaciji privrede ovog područja. Izuzetno uspješan ovogodišnji sajam, kako su ga ocijenili organizatori Općina Gračanica i BOMS-expo, stvorio je odlične uslove za još uspješniju manifestaciju naredne godine

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.