Doboj Jug: Čestitka Udruženju paraplegičara i oboljelih od dječije paralize Istaknuto

Poštovani članovi Udruženja,
Sa neskrivenim zadovoljstvom upućujem Vam iskrene čestitke povodom Vašeg velikog jubileja - Desete godišnjice rada i postojanja sa željom da Vas i u narednom vremenu prate lijepi uspjesi i dobri rezultati uz mnogo zdravlja,lične i porodične sreće.


Udruženje paraplegičara i oboljelih od dječije paralize je pravi primjer naše uspješne nevladine organizacije o kojoj se zna i izvan granica Općine Doboj Jug,primjer od koga se treba učiti kada je u pitanju rad organizacije,saradnja,osjećaj zajedništva,pisanje i realizacija projekata , programski zadaci i ciljevi itd.
Općina Doboj Jug je od samog osnivanja Udruženja pružala pomoć Vašoj organizaciji, počev od smještaja i korištenja ostalih resursa do direktne pomoći Vašoj organizaciji što će činiti i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima.Kada je u pitanju implementacija lokalnog akcioni plan OSI sa nivoa ove lokalne zajednice,nastojaćemo da on donese što više konkretnih rezultata.Ponekada se podrška Vama čini skromno i nedostatno,ali teška financijska situacija u kojoj se trenutno nalazimo,na žalost ne dozvoljava više. Iskreno se nadamo da će mjere štednje koje su na snazi donijeti konsolidaciju budžeta i da će nam svima doći ljepša i bolja vremena,kao što se nadamo da će i Vaše udruženje smoći snage da i dalje bude aktivni sudionik svih procesa civilnog društva i da ćete dati još veći doprinos kako svojim članovima u zadovoljenju Vaših potreba,tako i ovoj zajednici.
U to ime još jedanput Vam iskreno čestitam Desetu godišnjicu rada i postojanja.
Napominjem da zbog ranije planiranih obaveza neću biti u prilici da Vam se pridružim u obilježavanju ovog jubileja.
Zdravi i živi bili.
Općinska načelnica
  Jasminka Begić

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.