Općina Tešanj: Sastanak sa predstavnicima mjesnih zajednica

09 Feb 2018
23703 puta

Općinski načelnik sa saradnicima organizovao je radni sastanak sa predsjednicima savjeta i sekretarima mjesnih zajednica kako bi razgovarali o usvojenom Planu kapitalnih ulaganja za 2018 godinu. Razgovaralo se o kandidovanim projektima sa aspekta spremnosti projektne dokumentacije, pribavljenih dozvola za gradnju, građevinskih odbora, očekivanju predsjednika savjeta kada je u pitanju učešće građana u sufinansiranju projekata. Ovom prilikom, predstavnicima mjesnih zajednica su predstavljeni i nosioci aktivnosti u ime Općine za svaki projekat.
U oktobru 2017. godine su krenule pripreme i mjesne zajednice su dostavile svoje prijedloge prioritetnih projekata za ovu i naredne dvije godine. S obzirom da su i Budžet i Plan kapitalnih ulaganja usvojeni na Vijeću, predstavljamo usvojene dokumente predstavnicima mjesnih zajednica sa namjerom da što prije objavimo tendere i ugovorimo radove, rekao je Općinski načelnik Suad Huskić.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.