BINGO - Iz ljubavi prema domaćem Istaknuto

11 Dec 2015
4278 puta

Kako je nasa kompanija poznata po svom drustveno-odgovornom poslovanju i podrsci domacim kompanijama, odlucili smo napraviti nesto sasvim novo!

 

Angazovali smo mladi i veoma kreativan tim iz Tuzle, produkciju One Moment, koji su zaista napravili nesto prekrasno.

Ideja je pocela u kancelariji naseg marketing tima prije desetak dana. Zamisao je bila da se kupcima na poseban nacin iskaze nasa zahvalnost za povjerenje koje su nam ukazali i da to napravimo u 30-ak sekundi putem tv reklame.

Medjutim, uz nevjerovatne ideje mladih ljudi Denisa Basica, Sulejmana Muratovica i Samira Hidanovica, napravili smo pricu, a ne obicnu praznicnu reklamu.

Ono na sta smo posebno ponosni je upravo to sto za ovakvu prezentaciju nismo morali traziti agencije ili produkcijske kuce izvan BiH.  Usudili smo se prvi napraviti ovakav video, u 4K rezoluciji, u tehnici time-laps.

Stoga Vas pozivamo da pogledate ovaj nevjerovatan video i uvjerite se u kvalitet produkcije i kreativnost mladih ljudi, koji su pravi dokaz da u nasoj lijepoj Bosni i Hercegovini imamo sve sto je potrebno!

Iz ljubavi prema domacem,  https://youtu.be/cG36w-MfWnw

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.