Printaj ovu stranu

Kada je MADI onda je TAMAN

25 Nov 2020
263 puta

Mesna industrija MADI je prepoznatljiv brend na domaćem, ali i izvoznim tržištima i nakon 30 uspješnih godina u poslovanju sa pilećim mesom, u 2020.godini proširuje svoje polje djelovanja i na trajne, suhomesnate proizvode od crvenog mesa.
Nakon intenzivnog ulaganja u proizvodne kapacitete i izgradnju potpuno novog pogona na 3300m2, iz investicije vrijedne 7 milion KM, sa velikim zadovoljstvom predstavljamo našu novu liniju proizvoda TAMAN MADI.
U fabriku brenda TAMAN MADI smo uložili ne samo materijalne resurse, nego svo naše znanje i iskustvo kad je riječ o zadovoljstvu naših kupaca.  S tim u vezi, vjerujemo da će kupci ukazati povjerenje brendu TAMAN MADI a mi smo sigurni da će biti zadovoljni.  Vjerujemo da će TAMAN MADI proizvodi  postati dio jelovnika svake porodice kojoj je stalo da ima pouzdan i kvalitetan proizvod na svojoj trpezi.
Za početak, odlučili smo se za slijedeće proizvode: SUDŽUK (450g), MOJ sudžuk (450g i 80g), Čajna kobasica (500g) i SPECIAL kobasica (500g i 80g) .
Naši proizvodi su:
•    bez glutena,
•    bez soje,
•    bez umjetnih boja,
•    certificirani,
•    pažljivo pripremljeni po tradicionalnoj recepturi sa najfinijim 100% goveđim i junećim mesom.
•    
Kroz ovu kampanju nas prati i jedan od vrhunskih glumaca sa ovih prostora, gdin. Admir Glamočak alias Mustafa Sudžuka i na sebi svojstven način daje poseban doživljaj cijele priče.  Oficijelni video kampanje TAMAN MADI možete pogledati na slijedećim linkovima:
WEB:  www.madi.ba/taman-madi/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=S0vCGYo-mnY
Obradovati sebe i svoje ukućane tradicionalnim okusom sudžuka, oplemeniti svoj sendvič Čajnom kobasicom ili začiniti svako druženje pikant SPECIAL kobasicom je užitak kakav niste ni sanjali.
Preporučio Mustafa Sudžuka.

ocijeni
(0 glasova)