Kada je MADI onda je TAMAN

25 Nov 2020
221 puta

Mesna industrija MADI je prepoznatljiv brend na domaćem, ali i izvoznim tržištima i nakon 30 uspješnih godina u poslovanju sa pilećim mesom, u 2020.godini proširuje svoje polje djelovanja i na trajne, suhomesnate proizvode od crvenog mesa.
Nakon intenzivnog ulaganja u proizvodne kapacitete i izgradnju potpuno novog pogona na 3300m2, iz investicije vrijedne 7 milion KM, sa velikim zadovoljstvom predstavljamo našu novu liniju proizvoda TAMAN MADI.
U fabriku brenda TAMAN MADI smo uložili ne samo materijalne resurse, nego svo naše znanje i iskustvo kad je riječ o zadovoljstvu naših kupaca.  S tim u vezi, vjerujemo da će kupci ukazati povjerenje brendu TAMAN MADI a mi smo sigurni da će biti zadovoljni.  Vjerujemo da će TAMAN MADI proizvodi  postati dio jelovnika svake porodice kojoj je stalo da ima pouzdan i kvalitetan proizvod na svojoj trpezi.
Za početak, odlučili smo se za slijedeće proizvode: SUDŽUK (450g), MOJ sudžuk (450g i 80g), Čajna kobasica (500g) i SPECIAL kobasica (500g i 80g) .
Naši proizvodi su:
•    bez glutena,
•    bez soje,
•    bez umjetnih boja,
•    certificirani,
•    pažljivo pripremljeni po tradicionalnoj recepturi sa najfinijim 100% goveđim i junećim mesom.
•    
Kroz ovu kampanju nas prati i jedan od vrhunskih glumaca sa ovih prostora, gdin. Admir Glamočak alias Mustafa Sudžuka i na sebi svojstven način daje poseban doživljaj cijele priče.  Oficijelni video kampanje TAMAN MADI možete pogledati na slijedećim linkovima:
WEB:  www.madi.ba/taman-madi/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=S0vCGYo-mnY
Obradovati sebe i svoje ukućane tradicionalnim okusom sudžuka, oplemeniti svoj sendvič Čajnom kobasicom ili začiniti svako druženje pikant SPECIAL kobasicom je užitak kakav niste ni sanjali.
Preporučio Mustafa Sudžuka.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.