Nova Vlada ZDK ocijenila uspješnim rad policijskog komesara Uprave policije MUP-a ZDK

25 Mar 2023
391 puta

Vlada Zeničko-dobojskog kantona je na 11. sjednici, održanoj dana 16.03.2023.godine, na prijedlog Nezavisnog odbora Skupštine ZDK na koji je pozitivno mišljenje dao i ministar Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, donijela Rješenje o godišnjoj ocjeni rada za 2022.godinu kojim je policijskog komesara Rusmira Šišića ocijenila ocjenom “Uspješan”.

Također, na šestoj sjednici Skupštine Zeničko–dobojskog kantona, održanoj 22.03.2023. godine razmatrana je i Informacija o stanju bezbjednosti na području Zeničko-dobojskog kantona za 2022. godinu koja je zaključkom Skupštine usvojena.

Na ovaj način, izvršna i zakonodavna vlast Zeničko-dobojskog kantona je dala pozitivno mišljenje o dosadašnjem radu policijskog komesara Rusmira Šišića, kao i Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona na preveniranju prekršaja javnog reda i mira, krivičnih djela i drugih nezakonitih ponašanja, a koje aktivnosti su rezultirale povećanjem stepena bezbjednosti na području Zeničko-dobojskog kantona.

Navedeno predstavlja svojevrsnu potvrdu dobrog rukovođenja Upravom policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, kao i podršku za daljnji rad i postizanje još boljih rezultata u radu policijskog komesara i općenito policijskih struktura u Zeničko-dobojskom kantonu.

Odsjek za odnose s javnošću, analitiku i planiranje

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.