SDP Tešanj: Fond dodijelio učenicima i studentima 1200 KM

Ogroman entuzijazam i kontinuitet u radu je osobina koja krasi Općinsku organizaciju SDP BiH Tešanj sve protekle godine. Naša aktivnost ne prestaje ni u vremenu izbora u Bosni Hercegovini, ali ni za vrijeme Izbora u SDP BiH.

 Komisija zadužena za rukovođenje i raspolaganje sredstvima Fonda za unapređenje odrazovanja "Jasmin Smaibegovic -SISI", koji djeluje Forumu mladih OO SDP BiH Tešanj,   trudi se konstantnim radom ispuniti zacrtane ciljeve  i opravdati svrhu postojanja ovog Fonda.

 Tako je, od početka ove kalendarske godine, iz sredstava Fonda isplaćeno   1200 KM,  samo po osnovu jednokratnih novčanih pomoći učenicima i studentima sa područja naše općine.  Komisija će i u narednom periodu nastaviti sa radom,  ali će se truditi pronaći nove načine i modalitete kako bi pomogli što većem broju onih kojima je pomoć potrebna,  a sve u cilju poboljšanja  uslova za sticanje željenog  stepena obrazovanja.

 

OBRAZOVANJE ZA SVE NAS!

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.