Muškarac u Švedskoj pucao u ljude u centru grada

13 Okt 2017
418 puta

U središtu švedskog grada Trelleborga muškarac je sinoć zapucao po ljudima. Kako javljaju britanski mediji, muškarac je otvorio vatru na ulici u starom dijelu Trelleborga, u kojem se nalazi velik broj trgovina i restorana. U tom se dijelu Trelleborga navečer okuplja velik broj ljudi.

U napadu je ranjeno najmanje dvoje ljudi, a četvero ih je prebačeno u bolnicu. Na lice mjesta su odmah izašle jake policijske snage, baš kao i ekipe hitne pomoći. Policija je, javljaju lokalni mediji, u potrazi za napadačem, a na terenu je i specijalna policijska jedinica koja uz pomoć pasa pretražuje područje napada i traga za oružjem.

Pucnjava u Trelleborgu se ne tretira kao teroristički napad, a policija je objavila kako ništa ne ukazuje da se radilo o terorizmu, javlja Associated Press.

“Primili smo više prijava o pucnjavi u Trelleborgu. Brzo smo otišli na lice mjesta i otkrili, na relativno malom području, više ljudi koji su ozlijeđeni u pucnjavi. Neki su ranjeni iz vatrenog oružja, ali ne svi. Blokirali smo dijelove grada i istražujemo što se dogodilo”, rekao je glasnogovornik lokalne policije

“Čuli smo puno pucnjeva i vidjeli nekoga vani da trči. Ulica je prepuna policijskih automobila”, rekao je jedan stanovnik Trelleborga koji živi u blizini mjesta napada, prenosi Index.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: antena@jelah.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.