USORA: Radionice "Digitalni građanin"

Uskoro radionice za naše Usorane i korisnike knjižnice "Digitalni građanin". Sa projektom nas je upoznala ravnateljica JU Opća knjižnica Usora, Daliborka Matosević

Među dvadeset knjižnica u BiH, a četiri sa područja ZDŽ i JU Opća knjižnica Usora uključena je u projekt "Digitalni građanin.

Projekt „Digitalni građanin“ potiče korištenje digitalnih tehnologija u knjižnicama i lokalnim zajednicima. Ovaj projekat, kroz javne knjižnice, kao digitalne centre za inovacije, obuhvatit ce i djecu i odrasle.

Ovih dana organizirana je i prva edukacija za djelatnike, a svaka od knjižnica je, u prvoj fazi realizacije ovog projekta dobila i modernu edukacijsku tehnologiju od 20 bitova (miniračunara), putem kojih će korisnici od najranije dobi moći usvajati nove vještine i znanja posuđujući i koristeći opremu te sudjelujući na besplatnim edukativnim radionicama kodiranja i digitalnog stvaranja. 
O radionicama, terminima i načinima provedbe ćemo nešto više, nakon pripreme za iste.

Radio USORA

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.