Info dan: Projekat ReLOaD

Jučer (ponedjeljak, 04.03.2019.godine) je u sali Općinskog vijeća održan Info dan za organizacije civilnog društva (OCD), vezano za teme predstojećeg Javnog poziva u sklopu projekta ReLOaD – Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu.

Predstavnik UNDP kancelarije Banjaluka, gospođa Branka Matić prisutnim je izložila teme Javnog poziva, aktivnosti koje predstoje po objavljivanju istog, te odgovarala na postavljena pitanja.

Ova prilika je iskorištena i za uručenje priznanja koje je Sportski savez općine Tešanj pripremio za UNDP – Program ReLOaD, za doprinos u razvoju sporta općine Tešanj u 2018. godini, kroz finansiranje projekta “Sportom do zdravlja – SPORT ZA SVE”.

Ovaj projekat je u protekloj godini realizovao Sportski savez, u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD, koji finansira Evropska unija a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Gospođa Matić se zahvalila na priznanju te još jednom istakla da je projekat Sportskog saveza ocjenjen najvišim ocjenama te da ga često ističu kao jedan od najuspješnijih projekata u BiH, u okviru Programa ReLOaD.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.