Poziv za učešće na 5.TURNIRU MJESNIH ZAJEDNICA

JU „Sportsko-rekreacioni centar“ uz pokroviteljstvo Općine organizuje peti turnir mjesnih zajednica općine Tešanj u malom nogometu, streljaštvu i stonom tenisu.

Za stoni tenis i streljaštvo pored ekipnog organizovat će se i pojedinačno takmičenje.
Otvorenje turnira je planirano 26.12.2018.(srijeda) u dvorani JU“SRC“ u 18:00h. Termini za odigravanje utakmica bit će organizovani u satnici prilagođenoj poslije radnog vremena, tj. radnim danima utakmice se igraju poslije 17h, a vikendom po dogovoru. Igrači koji predstavljaju mjesnu zajednicu moraju biti mještani mjesne zajednice koju predstavljaju-po CIPSu.
Učešće na turniru je besplatno, a svaka mjesna zajednica može prijaviti dvije ekipe za nogomet, a po jednu ekipnu prijavu za streljaštvo i stoni tenis (pojedinačno za streljaštvo i stoni tenis je neograničen broj) najkasnije do 20.12.2018.
Ekipa za nogomet, broji minimalno 7, a maksimalno 12 igrača.
Ekipu za streljaštvo čine 3 člana starosti do 35 godina (može mješano muško, žensko), 
Ekipu za stoni tenis (igra u parovima) čine 2igrača starosti do 35 godina.
Za pojedinačno takmičenje u streljaštvu i stonom tenisu mogu se prijaviti neograničen broj igrača iz svih MZ općine Tešanj starosti do 35 godina.
Potvrdu za učestvovanje Vaše mjesne zajednice sa ovjerenom i popunjenom tabelom koja je u prilogu ovog dopisa, potrebno je da dostavite u dvoranu ili putem mejla: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., ili fax: 032 651 500.
Za sve dodatne informacije obratiti se putem mejla: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na telefon 
032 651 500, a pravila turnira možete pogledati na stranici www.dvorana-tesanj.com

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.