Najava za treninge gimnastike

Sportski savez općine Tešanj, u saradnji sa Sportskim udruženjem Trepče i JU Centar za djecu i odrasle osobe sa posebnim potrebama Tešanj , u okviru  projekta „Sportom do zdravlja – SPORT ZA SVE“ organizuje jednomjesečnu obuku – treninge iz korektivne gimnastike, za sve zainteresirane građane,  sa posebnim akcentom na marginalizirane skupine stanovništva.

Korisnici ovog projekta su prioritetno osobe sa poteškoćama u razvoju, osobe sa invaliditetom, ženska populacija, djeca i mladi, kao i svi drugi zainteresirani građani općine Tešanj.

Treninzi se održavaju u sportskoj dvorani objekta „Musala“ u Tešnju, prema utvrđenom planu i programu rada.

Period implementacije ovog dijela projekta je 01.05. – 31.05.2018. godine.

Više informacija možete dobiti na telefon: 061/989-655 ili na mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

DOBRO DOŠLI!

Projekat „Sportom do zdravlja – SPORT ZA SVE“ je sufinansiran/podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: antena@jelah.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.