Proglašenje najboljih sportista ZDK 6.marta u BNP Zenica

07 Feb 2018
554 puta

Naša riječ i Sportski savez Zeničko dobojskog kantona 6. marta 2018. godine u Bosanskom narodnom organizuju tradicionalnu manifestaciju promocije najboljih sportista Zeničko-dobojskog kantona.

– Pripreme za Izbor najboljih sportista u 2017. već su uveliko u toku. Do kraja sedmice otvoren je poziv za prijave, nakon čega će devetočlani žiri sastavljen od sedam sportskih radnika i dva novinara odabrati najbolje, – pojašnjava Anisa Ohran, direktorica NNPD Naša riječ.

– Organizacioni odbor donio je odluku da se na ovogodišnjem izboru dodjele nagrade i priznanja u 16 kategorija, a Naša riječ u povodu održavanja manifestacije Izbor sportiste kao i svake godine priprema i specijalno izdanje lista ZEDO Sport, – ističe Ohran.

Tokom manifestacije promocije najboljih sportista ZDK u prošloj godini bit će uručeno preko 50 priznanja u različitim kategorijama, što znači da će scenom BNP 6. marta prodefilovati isto toliko sportista i sportskih radnika.

Podsjetimo, na prošlogodišnjoj promociji najboljih sportista kantona u 2016. izabrani su atletičari Kantiota Bilić i Amel Tuka. Kao i prethodnih godina generalni pokrovitelj manifestacije je Vlada ZDK

(RTVZE)

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: antena@jelah.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.