Dvije pripremne utakmice FK “Borac” Jelah

Jučer (nedjelja, 06.08.2017.godine) je naš “Borac” iz Jelaha igrao na dva fronta, u Banja Vrućici je seniorski tim igrao protiv ekipe “Vis -Simm Bau” iz Kosove, dok je kombinovani juniorsko-kadetski tim učestvovao na nogometnom turniru u Brijesnici.

Utakmica protiv ekipe “Vis – Simm Bau” igrana je na terenu sa umjetnom travom u Banja Vrućici a završena je rezultatom 0:0. Ako se uzme u obzir jaka kiša, plastična podloga i skori početak takmičenja (prvo kolo Druge lige “Centar” starta narednog vikenda, u kojem “Borac” gostuje u Sarajevu, kod ekipe “Bosna Sema”), najbitnije je da su svi igrači utakmicu završili bez povreda i da su spremni za start sezone.

Druga postava”Borca”,  sastavljena od juniora i kadeta, na turniru u Brijesnici izgubila je od ekipe NK “Pobjeda” sa Tešanjke rezultatom 2:0.

Spomenimo i to da su, nakon prvog okupljanja pionirske selekcije ZDK u Jelahu, dalje selektovanje prošla dva pionira “Borca” (Mujčinović Almin i Glumčević Samid). Oni su pozvani na drugo okupljanje ove reprezentativne selekcije, koje je na programu sutra (utorak, 08.08.2017. godine) u 09:00 sati, na stadionu “Kamberovića polje” u Zenici.

Čestitke.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: antena@jelah.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.