Čarobni Ogi nastavlja karijeru u Borcu iz Banjaluke

DOBOJ, - Ognjen Ogi Šešlak je jedno od imena koja se najčešće spominje u dječjem fudbalu BiH.


Ovaj dječak, inače rođen 2006. godine, iza sebe je u posljednjih 5-6 godina, od kada je počeo trenirati fudbal, ostavio neizbrisiv trag kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar u životu kod najmlađih uzrasta na ovom prostoru. Zadnjih nekoliko godina, mnogi fudbalski klubovi su poželjeli da ga imaju u svojim redovima najmlađih igrača. Šešlak je svojom igrom ali i jedinstvenim pristupom prema fudbalu, privukao pažnju trenera i skauta nekih od velikih klubova sa prostora bivše Jugoslavije. Tu su treneri zagrebačkog Dinama, Sarajeva , beogradskog OFK Beograda, banjalučkog Borca itd.
Međutim, on je strpljivo uz pomoć saigrača Škole fudbala FK Sloga Doboj i Škole nogometa Romari Vitez, nizao velike rezultate od kojih je među posljednjim naslov najboljeg strijelca DFA lige u 2006 godištu. DFA je jedina dječja fudbalska liga na prostoru cijele BiH.
Između velikih škola fudbala u regionu, Šešlak se po svemu sudeći odlučio za Omladinsku školu FK Borac Banja Luka i samo se čeka prelazni rok. .
Ova vijest je zainteresovala sve one koji na bilo koji način prate dječji fudbal. Šešlak je za Borac odigrao nekoliko nezvaničnih utakmica i odmah počeo sa postizanjem golova.
Dragan Benić, šef Omladinske škole FK Borac Banja Luka, u vezi Šešlaka nije krio zadovoljstvo:
"Ogi je na dva treninga pokazao da se radi o velikom talentu. Pravi gol igrač! Ogi će u prelaznom roku biti registrovan za FK Borac Banja Luka. Pratili smo ga na nekoliko turnira gdje je pokazao velike mogućnosti i znanje. Dolazak ovog mladog igrača iz Doboja, jedan je veliki plus i za Borac, jer predstavlja povratak na one staze gdje će mladim talentovanim igračima iz okruženja prva veća stepenica biti upravo naš klub".

Puno sreće u novom klubu Ogi!!!

Almir Subašić - Ćime

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.