A.H.

A.H.

Zavod zdravstvenog osiguranja Zeničko-dobojskog kantona (ZZO ZDK) u saradnji sa Institutom za zdravlje i sigurnost hrane Zenica (INZ), Ministarstvom zdravstva ZDK, javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama sa područja kantona pokreće akciju besplatnog pregleda malignoma dojke mamografskim pregledom za žene u ovom kantonu dobi od 50 i više godina.

20.06.18. - U centru Banjaluke  je ozvaničen početak preventivne kampanje u cilju povećanja bezbjednosti saobraćaja pod nazivom "Niti jedna brza vožnja!" koja će na području Republike Srpske trajati do kraja avgusta, javlja Anadolu Agency (AA).

Poštovani, već preko mjesec dana smo imali aktivnu proljetnu akciju na Vrtnu Rasvjetu, međutim sve što je lijepo ima kraj! 

U toku je transport najveće matice koja će biti postavljena ispred žepačke firme "Tisakomerc"... Maticu je napravila zenička firma "Femetal".

Firmi Pousorje d.o.o. Jelah potrebni:

- vozač kamiona sa kranom - 1 izvršilac

- radnik na benzinskoj pumpi - 1 izvršilac

 

Sve informacije i prijave direktno u firmi.

Ljekarska struka u Tuzlanskom kantonu (TK) pala je na koljena. Zbog lošeg odnosa Vlade TK prema doktorima medicine i stomatologije ljekari su danas počeli potpisivati otkaze ugovora o radu s otkaznim rokom.

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: antena@jelah.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.