A.H.

A.H.

Kompanija ALMY d.o.o. Zenica, PJ Betonara Zavidovići objavljuje konkurs za prijem u radni odnos, vozač auto miksera, 1 izvršilac.

Prijave možete poslati na e-mail adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Konkurs ostaje otvoren do popune radnog mjesta.

Za više informacija pozovite na br. 060 3196 582

X BLACK specijalizovana maloprodajna jedinica sportske suplementacije i sportske opreme renomiranih proizvođača,zbog proširenja obima poslovanja, zapošljava na radnom mjestu - trgovac (m/ž) .


"Komunikativni ste, sportski aktivni i volite sport, odgovorni, posjedujete prodajne i prezentacijske vještine, te želite steći nova iskustva? Tražite stalni posao i rad u ugodnoj radnoj atmosferi?

Postanite dio tima X BLACK Kraševo bb - Tešanj!

 

NUDIMO:

Stalni posao!
Prijatno radno okruženje!
Profesionalnu obuku i edukaciju!
USLOVI:

SSS
Poznavanje rada na računaru
Poznavanje engleskog jezika
Važeća dozvola „B“ kategorije
Izražene prodajne i prezentacijske vještine
Komunikativnost

Svi zainteresirani mogu poslati CV sa fotografijom na e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .Oglas ostaje otvoren do popune radnih mjesta. Na razgovor će biti pozvani samo oni kandidati koji ispunjavaju navedene uslove.

Za sva pitanja i informacije vezane za konkurs kontaktirajte nas na broj telefona: 032/666-810.

Općina Tešanj obavještava sve građane da će od 18. do 20. 06.2019. godine biti na snazi privremena zabrana saobraćaja dijela Lokalne ceste LC-17-Tešanj-Medakovo-Tešanjka na potezu od BP "Kosovčić" do raskrsnice na Tešanjci, a radi izvođenja radova na “Izgradnji sistema prikupljanja otpadnih voda na području općine Tešanj spajanje kanalizacionog kolektora B -V u B-I” .

Na prodaju kuća u Novom Šeheru, površine 130m2. Kuća je na dva sprata, useljiva, sa centralnim grijanjem i gražom. Nalazi se 500m od centra. Cijena po dogovoru.

Kontakt broj/viber: 0043 676 44 38 322 i 064 40 77 059

Na osnovu ukazane potrebe za radnicima u PJ Restoran „CENTRAL“,društvo „MADI“ d.o.o. Tešanj, dana, 15.06.2019. godine objavljujeO G L A S

za prijem u radni odnos

-1 (jednog) kuhara i

-1 (jednog) pomoćnog kuhara

 

USLOVI:Poželjno je da kandidati imaju završenu odgovarajuću stručnu spremu u ugostiteljstvu, kao i odgovarajuće radno iskustvo u struci.

Ostali uslovi: odgovornost prema poslu, fleksibilnost i komunikativnost u radu, dobre organizacione i uslužne sposobnosti, kao i drugi bitni uslovi potrebni za obavljanje radnih zadataka.

 

-Prijave na konkurs te dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje gore navedenih uslova kandidati će dostaviti poštom na adresu: „MADI“ d.o.o. Tešanj Poslovna zona „VILA“ br. 16., sa naznakom -Prijava na oglas ili na e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Sve informacije vezano za navedena radna mjesta, mogu se dobiti pozivom na broj telefona: 061/781-850

Također, obrasci prijave se mogu dobiti i popuniti uportirnici firme u sjedištu društva.-

"MADI" d.o.o Tešanj

Zbog povećanja obima posla „Koala Paintings“ raspisuje oglas za sljedeće radno mjesto:

Operater na mašinama za brizganje – 20 izvršilaca

Opis radnog mjesta :

- Izmjena alata na mašinama za brizganje

- Puštanje i programiranje mašina za brizganje

-Održavanje mašina i otklanjanje zastoja u procesu brizganja

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava :

- Dobra organizovanost i sistematičnost u radu

- Razvijanje profesionalnog odnosa prema poslu i kolegama

- Spremnost za rad i učenje

- Da je stariji od 18 godina

- Da se protiv njega ne vodi krivični postupak

Nudimo Vam:

- Mogučnost rada u velikoj kompaniji sa dugom tradicijom

- Profesionalno usavršavanje i edukaciju

- Rad na puno radno vrijeme uz probni rad

Ukoliko ispunjavate nevedene uslove prijaviti se možete u prijemnoj kancelariji u firmi Koala Paintings ili poslati prijavu putem emaila na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Kandidati koji budu ispunjavali uslove biće pozvani na probni rad, o čemu će biti pravovremeno obavješteni. Oglas ostaje otvoren do popune radnih mjesta. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj : 032/ 654-133

 

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.