A.H.

A.H.

Firmi ES-STHAL potrebni radnici metalske struke.

Svi zainteresovani mogu se javiti radnim danima u sjedište firme u Industrijskoj zoni Ciglana u Jelahu od 11:00 do 15:00 sati.

Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 032 664 013 i 061 402 327

Na osnovu ukazane potrebe Društvo „MADI“ d.o.o. Tešanj dana, 12.10.2019. godine objavljuje:

K O N K U R S

za prijem 1 (jednog) radnika na radno mjesto:

- Veterinar u klaonici

 

USLOVI:

- Dokaz o ispunjavanju uslova stručne spreme

 

Ostali uslovi:

Odgovornost prema poslu, fleksibilnost i komunikativnost u radu, dobre organizacione sposobnosti, kao i drugi bitni uslovi potrebni za obavljanje radnih zadataka.

 

- Prijave na konkurs kandidati će dostaviti poštom na adresu: „MADI“ d.o.o. Tešanj, Poslovna zona Vila br.16, Tešanj, sa naznakom - Prijava na konkurs ili lično na portirnici firme ili na

e-mail:  Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 9. kola Druge nogometne lige Federacije BiH – grupa “Centar”, sezona 2019/20, u kojoj se takmiče naši klubovi FK “Borac” Jelah i NK “Pobjeda” Tešanjka.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate otvorenje našeg prostora u Jelahu. Vašu djecu pozivamo na Veliku dječiju zabavu povodom otvorenja koja će trajati od 10.00 do 14.00 (ukoliko bude potrebe, rado ćemo u 12.45 Vaše osnovce koji pohađaju nastavu u drugoj smjeni otpratiti do škole, a s učenicima iz prve smjene otpočeti tada novu zabavu prepunu igre i novih izazova).

Zbog povećanja obima poslovanja, firma GREEN LIGHT d.o.o. sa sjedištem u Piljužićima, raspisuje oglas za prijem radnika na poziciji;
- Disponent m/ž (2 izvršioca)
Opis posla:
-organizacija transporta,
-komunikacija s klijentima,
-rad u transportnim aplikacijama (internim i eksternim),
-koodiniranje uredskim poslovima i upravljanje i usmjeravanje vozača,
-popratna administracija.
Uvjeti:
-SSS ili VSS – bilo koji društveni smjer,
-odlično poznavanje stranog jezika (engleskog i/ili njemačkog),
-vozačkadozvola B kategorije,
- poznavanjeradanaračunaru,
- odličnekomunikacijskevještine.
Nudimo:
-zaposlenjesaugovoromnaneodređenvremenski period,
-redovnaprimanja,
-opušteno i ugodnoradnookruženje.

 

Za više informacija i prijave na konkurs možete nas kontaktirati putem maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., broja telefona 032/942-657 ili nas možete posjetiti u sjedištu firme - Piljužići bb, 74260 Tešanj!

Obavještavamo Vas da SARAJEVO-OSIGURANJE d.d. Sarajevou ponedjeljak 14.10.2019.godineotvara dvanova prodajna mjesta,u Tešnju na adresi Bukva 7 i u Jelahu na adresi Alije Isakovića 7.

Sindikalna potrošačka korpa koju je Savez samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine izračunao za mjesec septembar 2019. godine iznosi 1.942,61 KM i za 428,20 KM je jeftinija od potrošačke korpe za prethodni mjesec. (dijagrami se nalaze na www.sssbih.com).

Centrum u Doboju povodom svog 5. Rodjendana organizuje veliki Shopping night u toku kojeg vas očekuju popusti na svimo djelima.

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.